Oplossing op maat voor Cibatax Eindhoven

Met trots heeft TeleCommunicatie Experts in de afgelopen periode, na een geslaagde Proof of Concept, bij Cibatax in Eindhoven een fantastische OneSpace oplossing geïnstalleerd. De oplossing is uniek door het maatwerk wat is geleverd. De vaste klanten van Cibatax kunnen nu direct en op ieder moment van de dag volledig automatisch een taxirit aanvragen. Door middel van geavanceerde herkenningstechniek wordt naam, adres en type klant uit een database gehaald, waarna het tijdstip van de taxirit via een keuzemenu wordt aangegeven. Hierna verschijnt de rit automatisch in het plansysteem.

René Hendriks (directeur Cibatax) hierover:

“Ik had problemen met mijn hardware en softwareprocessen en de kwaliteit van de aanwezige dienstverlener. Ik gaf TeleCommunicatie Experts B.V. de uitdaging om na een gedegen kennismaking en bespreking van wensen te komen met een plan van aanpak en een financieel  voorstel. Een vraag die ik uiteraard ook bij mijn huidige leverancier had uitgezet.

Axel communiceert open. Hij heeft deze uitdaging aangepakt en gekeken naar de huidige situatie. Al snel kwam hij met oplossingen waar we zelf nooit aan gedacht hadden. Daar het een complexe ICT situatie was heeft hij alles voor ons verwoord naar begrijpelijke taal, uitgewerkt en op papier gezet in offertevorm. Omdat Axel zowel de techniek als de open, eerlijke communicatie in huis heeft en bovendien een prijsverschil van 45% heb ik voor hem gekozen.

Axel gaat correct, voortvarend en eerlijk te werk, met een positieve houding en communicatie heeft hij mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Binnen de afgesproken tijd werd er opgeleverd en zijn we up en running zonder verstoring van onze bedrijfsvoering. We zijn over gegaan naar nieuwe hardware, software en innovatieve oplossingen.

Zoals Axel altijd zegt, geef me even de tijd we lossen het op links of rechtsom, niks is onmogelijk.

Tot slot heeft Axel de tijd genomen om mij, eigenaar van de CIBATAX Eindhoven, alles gedegen uit te leggen. Hij heeft me geleerd om te gaan met de nieuwe techniek en beheerder gemaakt van onze bedrijfsvoering. Een aanrader voor elke ondernemer klein of groot  om TeleCommunicatie Experts B.V. in te schakelen als je efficiënter en met minder maandelijkse uitgaven je onderneming wil leiden.

Heeft u ook interesse in een oplossing op maat?

Neem dan contact met ons op!

TeleCommunicatie Experts B.V.

Axel van der Zaan