Fulltime voice-/data-engineer

Werkgebied Nederland

Wat doet TeleCommunicatie Experts?

TCE is een sinds 2002 bestaand, flexibel en meedenkend bedrijf met korte lijnen, gespecialiseerd in professionele communicatieoplossingen en het bereikbaar houden van  MKB ondernemingen middels communicatie, advies en bereikbaarheid tegen reële tarieven.

TCE kenmerkt zich als persoonlijk, vakkundig en transparant.

Voor onze medewerkers creëren we een gezellige en open structuur waar ruimte is om te lachen, te werken en je mening te geven. We motiveren hen  om met het bedrijf een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Onze leveranciers zien we als partners, waarmee we samen onze klanten ontzorgen en in overleg tot een eerlijke financiële verhouding komen.

 

Wat ga jij doen?

Je hoofdtaak is het zelfstandig uitvoeren van onsite en remote werkzaamheden voor onze opdrachtgevers. Deze werkzaamheden bestaan uit Voice-, Data- en Netwerkbeheer, en omvatten onder meer het volgende:

- Je doet zelfstandig vooronderzoek bij de eindklant en brengt de problemen wensen en behoeftes in beeld op een proactieve manier

- Je maakt technische opnames, brengt in kaart hoe de technische situatie bij de klant is, commerciële kansen signaleer je en draag je over aan je commerciële collega’s

- Je draagt zorg voor de uitrol van nieuwe oplossingen, of je past de huidige omgeving correct en adequaat aan aan de wensen van de klant

- Je verzorgt training en instructie aan de gebruikers of de intern beheerder

- Je verleent nazorg na grote mutaties of installaties, en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is

- Je rondt je werkzaamheden per project of incident administratief correct af, zodat altijd is terug te vinden wat er is gebeurd, en het project door de financiële afdeling kan worden afgewerkt.

- Werken in een van de mooiste en meest dynamische specialisaties op het gebied van networking, waar je in contact staat met mensen en je soms je handen nog vies kan maken

In overleg maken we je eigen planning. Je voert je werk (afhankelijk van je niveau en kennis) direct of op termijn volledig zelfstandig uit en rapporteert aan je leidinggevende.

Je overtreft de verwachtingen van de klanten, zorgt voor een juiste opvolging van gemaakte afspraken en houdt je administratie op orde.

We verwachten van je dat je niet alleen je taken uitvoert maar ook meedenkt in oplossingen, verbeteringen en efficiëntie. Je bent de spil tussen de gebruiker, de opdrachtgever en ons bedrijf, een technische teamspeler die meedenkt in de visie van TCE en helder communiceert met zijn collegae. Je werkt zelfstandig, neemt beslissingen in de uitvoering van je opdracht en houdt daarbij zowel het belang van het bedrijf als dat van de klant in acht. Natuurlijk lever je  altijd topkwaliteit.

 

Wat verwachten we van jou?

- MBO+ / HBO werk & denkniveau

- Werkervaring bij een of meerdere telecom-dienstverleners is een pré

- Het zelfstandig kunnen configureren en beheren van klantomgevingen, of de ambitie om dit te leren.

- Je hebt ervaring in IP-netwerken, en begrijpt begrippen als o.a. VLAN, DHCP, Scope Options, Static Route, QoS en NAT

- Wireshark staat standaard op je bureaublad

- Jouw OS is Linux, maar in Windows weet je je weg ook prima te vinden

- Kennis en toepassing van de onderstaande aandachtsgebieden:

Telefooncentrales; Unify, Alcatel, Mitel,

Hosted Voice; Broadsoft, PortaOne, Wildix, Voiceworks

Siptrunks (Routit (KPN), NG-Blu, Signet, Voiceworks, Tele2, Vodafone)

Randapparatuur; toestellen, headsets

Netwerkapparatuur; routers, switches, firewalls, WiFi netwerken

- Je bent in het bezit van de benodigde certificeringen en minimaal rijbewijs B

- Het is voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen

 

Wat bieden wij?

Een fijn, groeiend bedrijf met grote toekomst-ambities en ruimte voor ontwikkeling. Leuke collega’s, een mooi kantoor, goede primaire arbeidsvoorwaarden en een salaris, in overleg, op basis van jouw kennis en ervaring.

Goede secundaire voorwaarden waaronder bijv. 25 vakantiedagen, flexibele arbeidstijden en investering in jouw kennis middels opleidingen en cursussen.

Beschikking over een laptop, gereedschap, auto en telefoon.

 

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op met Axel van der Zaan via 0164-646264 of stuur je CV met motivatie naar info@telecommunicatiexperts.nl

TeleCommunicatie Experts is Open-Minded en denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wij beoordelen op kwaliteit en perspectief, niet op afkomst, geslacht of arbeidsbeperking. Wij geloven in de toegevoegde waarde van samenwerking.

 

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie.

All-round, pro-actief, teamspeler, zelfstandig, communicatief vaardig, correct, analytisch, flexibel

 

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan